Fastlane

Muuta uima-altaasi Endless-altaaksi

Liian monelle uintiharjoittelu omassa uima-altaassa tarkoittaa muutamaa vetoa ja käännöstä, yhä uudelleen. Fastlane tuottaa tasaisen, hiljaisen ja tehokkaan virtauksen, joka sopii erinomaisesti mihin tahansa uima-altaaseen. Säädä veden virtauksen nopeus sille tasolle kuin haluat ja ui kotona omassa uima-altaassasi.

Fastlane tarjoaa kaikki uimisen hyödyt – sydämen ja verisuonien sekä lihasten ja nivelten harjoittamisesta aina kevyee harjoitteluun – kaikki omassa kodissasi. Fastlane on täysin säädettävissä kaiken tasoisille uimareille aina aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Se sopii täydellisesti myös vesiaerobiciin, vesiterapiaan ja vesihölkkään tai vesijuoksuun.

Fastlane muuttaa uima-altaasi aivan uusiin ulottuvuuksiin. Fastlane auttaa lapsia innostumaan uimisesta ja tarjoaa turvallisen ja luovan ympäristön erilaisiin vesileikkeihin.

Fastlane on helppo asentaa altaaseen ilman erillisiä sähköliitäntöjä ja se sopii lähes kaikkiin uima-altaisiin. Fastlane-uimalaite tuo uuden ulottuvuuden uima-altaaseesi – sekä kuntoharjoitteluun että hauskanpitoon!

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja