Huolto

Endlesspools-allasmerkin perustaja keksi vastavirta-altaan, kehitteli ideaa ja tuotetta ja lanseerasi ensimmäisen altaan vuonna 1988, ollen alan pioneeri. Endlesspools on alalla käsite. Watkins manufacturing on maailman suurin ulkoporealtaiden valmistaja, joka on valmistanut altaita jo vuodesta 1977. Watkins manufacturing osti Endlesspools-yrityksen vuonna 2015 ja lanseerasi uuden ulkonäön lisäksi useita muita uusia ominaisuuksia. Valmistaja on sitoutunut kaikkein korkeatasoisimpaan suunnitteluun ja altaiden valmistamiseen ja osoitamme laadun kattavilla takuilla. Panostamme laatuun todella paljon, jotta Sinulla olisi mahdollisuus treenata huolettomasti niin paljon kuin haluat- pitkälle tulevaisuuteen.

Polarwell Services Oy, joka toi ensimmäisenä ulkoporealtaat Suomeen vuonna 2002, maahantuo ja huoltaa kaikki Endlesspools-altaat.

Vantaan myymälä

Petikontie 6
01720 Vantaa

Ma–pe klo 10–18
La klo 10–15

puh. 020 7710 800

Takuutiedot

Lataa takuutiedot

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja