E2000

Täydellinen fitness- ja vesihieronta-allas

E2000 on kuusimetrinen fitnessallas, jossa on kaikki. Allas muodostuu kahdesta eri osasta. Fitness-puolen ominaisuuksiin kuuluu täysin säädettävissä oleva tasainen vastavirtaus uintia varten, erillinen spa-puoli puolestaan tarjoaa monipuolisilla vesihierontasuuttimilla varustetut istuimet rentoutumiseen. Katso esittelyvideo: https://p.widencdn.net/7do7bp/Endless-Pools-E2000-Final-HD

E2000-fitnessaltaassa voit erikseen säätää molempien allaspuolien lämpötiloja. Ui tai harjoittele 28°C vedessä ja nauti vesiterapiasta jopa 40°C vedessä altaan spa-puolella. Täydellinen tapa yhdistää kuntoilu ja hemmottelu!

Lisää altaaseen lisävarusteena saatava vedenalainen juoksumatto painotonta harjoittelua varten. Vedessä kulutat ilman turhaa jäsenten rasitusta saman verran kaloreita kuin kuivalla maalla. Erinomainen tapa harjoitella, mikäli kärsit nivel- tai rasitusvammoista tai haluat välttää niiden muodostumista.

Spa-puolen jokainen istuin on ergonomisesti muotoiltu ja jokaisella istuimella on ainutlaatuiset hieronnat. Valitse itsellesi mieluisin paikka tai vaihtele paikkaa ja hoida kehoasi kokonaisvaltaisesti.

Kestävä E2000-fitnessallas on varustettu teräsrungolla, tyylikkään modernilla muotoilulla ja huoltovapaalla julkisivulla. Allas on asennusvalmis mille tahansa vankalle ja tasaiselle pohjalle; terassille, omalle perustalle tai sisätilaan.

Lisävarusteina altaaseen on saatavissa turvakansi, etäohjaussovellus matkapuhelimeen sekä 8-kauittimella ja Bluetooth yhteydellä varustettu musiikkisoitin.

Varaa testiaikasi

Värivaihtoehdot

Ulkopanelointi


Grey Oak


Dark Mocha

Allaskuori


Ice Grey


Alpine White

Tekniset tiedot

E2000 Endless Pools® -fitnessallas, vastavirtaus

E2000 Endless Pools® -fitnessallas, vastavirtaus ja juoksumatto

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.U == '' ? rivi.UJ : rivi.U }}
{{ rivi.UJ }}

Spa-puoli

Uima-puoli

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.SPA }}
{{ rivi.UIMA }}

* sis. veden ja 10 henkilöä (80 kg/hlö)

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekniset tiedot, värit ja pintamateriaalit muutettavissa ilman erillistä ilmoitusta.

Tässä altaassa voit

  • Uida

  • Juosta

  • Pyöräillä

  • Soutaa

  • Harjoitella vastusnauhoilla

  • Nauttia hieronnasta

  • Rentoutua

Tutustu lisävarusteisiin

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja