X500

Nautinnollista kuntoharjoittelua ja rentoutusta koko keholle

4,6 m pituinen X500 SwimCross-fitnessallas tarjoaa samat kuntoharjoitteluominaisuudet kuin pienempi X200-allas, mutta enemmän tilaa.

X500 ominaisuuksiin kuuluu täysin uusi neljällä suuttimella varustettu vastavirtaus. Käytettäessä yhdessä uimavastusnarun kanssa, saat kevyesti rasitusta lisäävän vastuksen kokovartaloharjoitteluun. Kolme erillistä hierontaistuinta tarjoavat hellivää vesiterapiaa uimaharjoittelun tai pitkän päivän jälkeen. Jokaisella ergonomisesti muotoillulla istuimella on ainutlaatuiset hierontaominaisuudet koko kehon rentoutukseen.

X500-fitnessallas tarjoaa käytännöllisyyttä ja kauneutta silmälle. Teräsrunkoinen julkisivu tarjoaa modernin virtaviivaista muotoilua. Hoitovapaa julkisivu on valmistettu kestävistä huippuluokan materiaaleista.

Voit muokata altaasta omanlaisesti lisäämällä altaaseesi lisävarusteena uimapeilin uimatekniikan seurantaan tai 8-kaiuttimella ja Bluetooth-yhteydellä varustetun musiikkisoittimen.

Varaa testiaikasi

Värivaihtoehdot

Ulkopanelointi


Grey Oak


Dark Mocha

Allaskuori


Ice Grey


Alpine White

Tekniset tiedot

X500 Swim Cross™ -fitnessallas

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.U }}

* sis. veden ja 10 henkilöä (80 kg/hlö)

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekniset tiedot, värit ja pintamateriaalit muutettavissa ilman erillistä ilmoitusta.

Tässä altaassa voit

  • Uida

  • Pyöräillä

  • Soutaa

  • Harjoitella vastusnauhoilla

  • Nauttia hieronnasta

  • Rentoutua

Tutustu lisävarusteisiin

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja