Mallisto

Fitness-allas on monikäyttöisempi kuin pelkkä vastavirta-allas.

Endelss Pools -fitnessallas on asennusvalmis mille tahansa vankalle ja tasaiselle pohjalle; terassille, omalle perustalle tai sisätilaan. Istahda ergonomisesti vartalon mukaan muotoiltuihin hierontaistuimiin. Istuimista pääset helposti säätämään myös altaan toimintoja. Käynnistä altaan vesihierontasuuttimet hoitaaksesi kehoa ja poistaaksesi stressiä, sekä säädä kylpytunnelma oikeanlaiseksi vedenalaisella valaistuksella.

R-sarja

Yhdistä rentoutuminen & arkiliikunta

Tuo liikunta ja rentoutuminen arkeesi sekä nauti!

R-sarja tuo arkiliikunnan ja rentoutumisen arkeesi. R-sarjan altaissa on SwimCross- harjoittelujärjestelmä, jossa 3 suutinta tuottaa uinnin vastavirran. Suuttimet toimivat kokonaan vedellä, ilman ilmaa, mikä tekee uimisesta miellyttävämpää. Uinnin lisäksi voit treenata todella monipuolisesti tässä altaassa, kuten soutaa, treenata vastuksilla, pyöräillä sekä nauttia vesihieronnasta. R-sarjassa valittavanasi on 2 eri mallia.

R200

Hyvinvointi on paljon muutakin kuin vain kuntoilua. Se on aikaa perheelle, itselle ja rentoutumiseen. R200-vastavirta-allas tarjoaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia.

5

366 x 226 x 127 cm

alk. 24 995 €

Lisätiedot
Katso video

R500

Enemmän on parempi. R500-vastavirta-allas tarjoaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia isolla uimatilalla.

5

457 x 226 x 127 cm

alk. 27 995 €

Lisätiedot
Katso video

X-sarja

Treenaa tehokkaasti & rentoudu

Treenaa kuten haluat tai rentoudu vain vesihieronnalla.

X-sarja sopii kaiken tasoisille sekä ikäisille treenaajille, sillä voit harjoitella altaassa juuri oman tasosi mukaan. X-sarjassa on SwimCross- harjoittelujärjestelmä, jossa vastavirran tuottaa 4 täysin vedellä toimivaa suutinta, mikä takaa sen, että turbulenssia on vähemmän kuin ilmalla toimivissa suuttimissa. Ylimmät suuttimet antavat vastusta uintiin, kun puolestaan 1 suuri alapuolella oleva suutin antaa nostetta uintiin. Uinnin lisäksi voit treenata todella monipuolisesti tässä altaassa, kuten soutaa, treenata vastuksilla, pyöräillä sekä nauttia vesihieronnasta. X-sarjassa valittavanasi on 2 eri mallia.

X500

X500 SwimCross-fitnessallas tarjoaa samat kuntoharjoitteluominaisuudet kuin pienempi X200-allas, mutta enemmän tilaa. X500 ominaisuuksiin kuuluu täysin uusi neljällä suuttimella varustettu viisinopeuksinen vastavirtaus. Käytettäessä yhdessä uimavastusnarun kanssa, saat kevyesti rasitusta lisäävän vastuksen kokovartaloharjoitteluun. Kolme erillistä hierontaistuinta tarjoavat hellivää vesiterapiaa uimaharjoittelun tai pitkän päivän jälkeen. Jokaisella ergonomisesti muotoillulla istuimella on ainutlaatuiset hierontaominaisuudet koko kehon rentoutukseen.

5

457 x 226 x 127 cm

alk. 29 995 €

Lisätiedot
Katso video

X2000

X2000 on kaksiosainen fitnessallas, joka mahdollistaa uima- ja kuntoharjoittelun sekä rentoutumisen ja vesihieronnan suuremmallekin porukalle. X2000 koostuu kahdesta allasosasta, joissa molemmissa on erikseen säädettävä lämpötila.

7

610 x 226 x 147 cm

alk. 41 995 €

Lisätiedot