Mallisto

Fitness-allas on monikäyttöisempi kuin pelkkä vastavirta-allas.

Endelss Pools -fitnessallas on asennusvalmis mille tahansa vankalle ja tasaiselle pohjalle; terassille, omalle perustalle tai sisätilaan. Istahda ergonomisesti vartalon mukaan muotoiltuihin hierontaistuimiin. Istuimista pääset helposti säätämään myös altaan toimintoja. Käynnistä altaan vesihierontasuuttimet hoitaaksesi kehoa ja poistaaksesi stressiä, sekä säädä kylpytunnelma oikeanlaiseksi vedenalaisella valaistuksella.

R-sarja

Yhdistä rentoutuminen & arkiliikunta

Tuo liikunta ja rentoutuminen arkeesi sekä nauti!

R-sarja tuo arkiliikunnan ja rentoutumisen arkeesi. R-sarjan altaissa on SwimCross- harjoittelujärjestelmä, jossa 3 suutinta tuottaa uinnin vastavirran. Suuttimet toimivat kokonaan vedellä, ilman ilmaa, mikä tekee uimisesta miellyttävämpää. Uinnin lisäksi voit treenata todella monipuolisesti tässä altaassa, kuten soutaa, treenata vastuksilla, pyöräillä sekä nauttia vesihieronnasta. R-sarjassa valittavanasi on 2 eri mallia.

R200

Hyvinvointi on paljon muutakin kuin vain kuntoilua. Se on aikaa perheelle, itselle ja rentoutumiseen. R200-vastavirta-allas tarjoaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia.

5

366 x 226 x 127 cm

alk. 19 995 €

Lisätiedot
Katso video

R500

Enemmän on parempi. R500-vastavirta-allas tarjoaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia isolla uimatilalla.

5

457 x 226 x 127 cm

alk. 23 995 €

Lisätiedot
Katso video

X-sarja

Treenaa tehokkaasti & rentoudu

Treenaa kuten haluat tai rentoudu vain vesihieronnalla.

X-sarja sopii kaiken tasoisille sekä ikäisille treenaajille, sillä voit harjoitella altaassa juuri oman tasosi mukaan. X-sarjassa on SwimCross- harjoittelujärjestelmä, jossa vastavirran tuottaa 4 täysin vedellä toimivaa suutinta, mikä takaa sen, että turbulenssia on vähemmän kuin ilmalla toimivissa suuttimissa. Ylimmät suuttimet antavat vastusta uintiin, kun puolestaan 1 suuri alapuolella oleva suutin antaa nostetta uintiin. Uinnin lisäksi voit treenata todella monipuolisesti tässä altaassa, kuten soutaa, treenata vastuksilla, pyöräillä sekä nauttia vesihieronnasta. X-sarjassa valittavanasi on 2 eri mallia.

X500

X500 SwimCross-fitnessallas tarjoaa samat kuntoharjoitteluominaisuudet kuin pienempi X200-allas, mutta enemmän tilaa. X500 ominaisuuksiin kuuluu täysin uusi neljällä suuttimella varustettu viisinopeuksinen vastavirtaus. Käytettäessä yhdessä uimavastusnarun kanssa, saat kevyesti rasitusta lisäävän vastuksen kokovartaloharjoitteluun. Kolme erillistä hierontaistuinta tarjoavat hellivää vesiterapiaa uimaharjoittelun tai pitkän päivän jälkeen. Jokaisella ergonomisesti muotoillulla istuimella on ainutlaatuiset hierontaominaisuudet koko kehon rentoutukseen.

5

457 x 226 x 127 cm

alk. 27 995 €

Lisätiedot
Katso video

X2000

X2000 on kaksiosainen fitnessallas, joka mahdollistaa uima- ja kuntoharjoittelun sekä rentoutumisen ja vesihieronnan suuremmallekin porukalle. X2000 koostuu kahdesta allasosasta, joissa molemmissa on erikseen säädettävä lämpötila.

7

610 x 226 x 147 cm

alk. 39 995 €

Lisätiedot

E-sarja

Aktiivitreenaajan unelma

Tämä allas on aktiivitreenaajan unelma. Juokse, ui, souda, päätä itse kuinka treenaat! Rentoudu vesihieronnassa treenin jälkeen.

E-sarjan altaat ovat kaikista täydellisimmin varusteltuja fitnessaltaita. E-sarja on ainoa sarja, mihin saa vedenalaisen Treadmill- laitteiston. Laitteisto sisältää vedenalaisinen juoksumaton sekä hydrauliikalla toimivan edistyksellisen hunajakennovastavirtakoneiston uintia varten. Treadmillin avulla voit säätää uintivastusta portaattomasti 0,2kh/h – 9km/h välillä. Treadmill tuottaa vastuksen täysin ilman ilmaa, ja vettä virtaa jopa 19 000 litraa minuutissa! E-sarjassa valittavanasi on 4 eri mallia.

E500

E500 Endless Pools fitness-allas (4,58 m) tarjoaa ihanteellisen ympäristön koko vartalon kuntoharjoitteluun omassa kodissa. E500-altaan virtaus on täysin portaattomasti säädettävissä joka tasolle, aina vanhuksista huippu-urheilijoihin. Sulavan virtauksen ansioista voit helposti harjoittaa paikallaan uimista. Leveä ja syvä virtaus lisää myös vastusta erilaisiin vesikuntoiluharjoitteisiin.

5

458 x 226 x 147 cm

alk. 37 995 €

Lisätiedot
Katso video

E550

E550 Endless Pools -fitnessallas tarjoaa vieläkin enemmän tilaa koko vartalon kuntoharjoitteluun omassa kodissasi. E550-allas on paras valinta, jos etsit markkinoiden parasta allasta uimiseen ja monipuoliseen treenaamiseen vedessä. E550-allas on leveämpi ja varustettu ilman hierontaistuimia, joten altaan kaikki tila on varattu uinti- ja kuntoharjoittelua varten.

5

458 x 239 x 148 cm

alk. 39 995 €

Lisätiedot
Katso video

E700

E700 Endless Pools -fitnessallas tarjoaa enemmän tilaa uimiseen ja koko kehon kuntoharjoitteluun. Endless Poolsin patentoima vastavirtaus on E700-altaassa vakiona, joten saat nauttia markkinoiden parhaasta vastavirtaan uimisesta.

5

518 x 226 x 147 cm

alk. 41 995 €

Lisätiedot

E2000

E2000 on kuusimetrinen fitnessallas, jossa on kaikki. Allas muodostuu kahdesta eri osasta. Fitness-puolen ominaisuuksiin kuuluu täysin säädettävissä oleva tasainen vastavirtaus uintia varten, erillinen spa-puoli puolestaan tarjoaa monipuolisilla vesihierontasuuttimilla varustetut istuimet rentoutumiseen.

7

610 x 226 x 147 cm

alk. 49 995 €

Lisätiedot
Katso video

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja