E550

Tilavampaa uinti- ja kuntoharjoittelua

E550 Endless Pools -fitnessallas tarjoaa vieläkin enemmän tilaa koko vartalon kuntoharjoitteluun omassa kodissasi. E550-allas on paras valinta, jos etsit markkinoiden parasta allasta uimiseen ja monipuoliseen treenaamiseen vedessä. E550-allas on leveämpi ja varustettu ilman hierontaistuimia, joten altaan kaikki tila on varattu uinti- ja kuntoharjoittelua varten.

E550 perustuu suositun E500-mallin ominaisuuksiin. Altaan lisätila optimoi veden virtauksen, tarjoten kilpailevia allasmalleja tasaisemman vastavirtauksen uimista varten.

Altaan takaosa on varustettu 23 hierontasuuttimella, jotka on ergonomisesti sijoiteltu hierottamaan selkää.

E550 tarjoaa enemmän tilaa erilaisiin vesikuntoiluharjoituksiin ja sopii erinomaisesti myös pitkille uimareille. Uintimukavuuden maksimoimiseksi altaaseen on tuotu entistä enemmän uimatilaa leventämällä allasta ja jättämällä pois altaan hierontaistuimet. Voit nauttia hierontasuuttimista seisten altaan takaosassa.

Altaan vastavirta on säädettävissä kaikkien tarpeisiin, aina lapsista triathlonisteihin asti. Käynnistä altaan leveä ja syvä vastavirta, jotta voit vaivattomasti uida paikallaan. Lisää virtauksen vastusta tehokasta vesikuntoharjoittelua varten.

Lisäämällä altaaseen lisävarusteena saatavan vedenalaisen juoksumaton, jolloin voit kävellä, hölkätä tai juosta vedessä ilman kuivalla maalla jäseniin kohdistuvaa kuormitusta. Poltat yhtä paljon kaloreita kuin kuivalla maalla ja lisäksi hyödyt 360-asteen vastuksesta! Erinomainen tapa jos kärsit nivel- tai rasitusvammoista tai haluat välttää niiden muodostumista.

Kestävä E550-fitnessallas on varustettu teräsrungolla, tyylikkään modernilla muotoilulla ja huoltovapaalla julkisivulla. Valitsemalla altaasta syvemmän mallin tai lisäämällä altaaseen vedenalaisen juoksumaton, voit muokata altaasta omanlaisesi.

Varaa testiaikasi

Värivaihtoehdot

Ulkopanelointi


Grey Oak


Dark Mocha

Allaskuori


Ice Grey


Alpine White

Tekniset tiedot

E550 Endless Pools® -fitnessallas

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.U == '' ? rivi.UJ : rivi.U }}

* sis. veden ja 10 henkilöä (80 kg/hlö)

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekniset tiedot, värit ja pintamateriaalit muutettavissa ilman erillistä ilmoitusta.

Tässä altaassa voit

  • Uida

  • Juosta

  • Pyöräillä

  • Soutaa

  • Harjoitella vastusnauhoilla

  • Nauttia hieronnasta

  • Rentoutua

Tutustu lisävarusteisiin

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja