Lisävarusteet

Suosituimmat lisävarusteet Endless-altaisiin

Laajan Endless-allasvalikoiman lisäksi tarjoamme myös kattavat lisävarusteet altaisiimme. Tutustu lisävarusteisiimme ja muokkaa Endless-altaasta omanlaisesti.

Vedenalainen juoksumatto

Kävele, hölkkää tai juokse Endless-altaassasi! Vedenalaisella juoksumatolla muutat Endless-altaasi monipuolisen vesikuntoharjoittelun kotikuntosaliksi.

Lisätiedot

Uimapeilit

Tee uimisesta hauskempaa ja tehokkaampaa! Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen uimapeilien avulla voit virtauksessa uidessasi samanaikaisesti valvoa jokaista uimavetoasi. Uimapeilin saa kaikkin altaisiin, joissa ei ole Treadmill-vastavirtakoneistoa (E-sarjan altaita). Hinta 490 euroa.

Lisätiedot

Uintivaljaat

Jokaiseen altaaseen saa lisävarusteena vartalon ympärille tulevan tuen, joka tasapainottaa uintia ja tukee asentoa. Sopii erityisen hyvin aloittelijoille sekä tekniikan treenaajille. Uintivaljaat sopivat kaikkiin R-, X ja E-sarjan altaisiin. Hinta 290 euroa.

Soutulaite-sarja

Soutulaite-sarjan avulla pääset harjoittelemaan soutamista vedessä. Sarjan voi lisätä malleihin X200, X500, X2000, E500, E700 sekä E2000-altaisiin. Sarjan hinta on 490 euroa.

Vastusnauhat

Sopii erityisen hyvin lämmittelyyn sekä kehon lihasharjoitteluun. Voit treenata haluamallasi vastuksilla, sillä vastusnauhasetissä on 4,5 kg, 6,8kg sekä 9 kg:n painot. Voit lisätä voimaharjoitteluusi myös käsilättärit (vastukset) keski- ja ylävartalotreenaamiseen. Jalkojen ja keskivartalon voimaharjoitteluun voit lisävastuksena valita räpylät. Treenaa vedessä oma salitreenisi!

Voit lisätä soutulaitteen sekä vastusnauhat kaikkiin altaisiimme. Voit soutaa pelkällä soutulaitteella tai lisätä vielä vastusnauhat tehostamaan soutamista. Voit treenata altaassa myös pelkkien vastusnauhojen kanssa haluamallasi tavalla. Vastusnauhat saa kaikkiin R-, X- ja E-sarjan altaisiin. Hinta 230 euroa.

Fit@Home-sovellus

Hallitse Endless-allastasi mistä tahansa älylaitteesta. Fit@Home-sovelluksen avulla voit etukäteen ohjelmoida monipuolisia intervalliharjoituksia, hallita uimavirtausta ja juoksumatoa ynnä muuta. Fit@Home-sovellus sopii kaikkiin E-sarjan altaisiin. Hinta 340 euroa.

Lisätiedot

Aqua Bike – vedenalainen kuntopyörä

Kevyt kuntopyörä, joka on suunniteltu nimenomaan vedenalaiseen käyttöön. Nauti lempeämmästä harjoittelusta, joka on kaikella tavalla vedessä yhtä tehokasta sekä painon pudotukseen että kunto- ja voimaharjoitteluun.

Lisätiedot

Bluetooth-äänentoistojärjestelmä

Lisää upean äänentoistojärjestelmä luomaan treenimotivaatiota tai luomaan rentouttavaa tunnelmaa treenin jälkeen. Järjestelmä sisältää 8 kaiutinta sekä subwooferin. Äänentoistojärjestelmä asennetaan jo tehtaalla, eli sitä ei saa jälkiasennettuna. Hinta 1 500 euroa.

Etäohjaus

Voit asentaa altaaseesi helposti etäohjauksen, jonka avulla voi säätää altaasi lämpötilaa, valoja sekä suuttimia millä tahansa wifi-laitteella. Käy kaikkien sarjojen altaisiin. Hinta 340 euroa.

Nopeusmittari

Jos treenaat tosissasi tai haluat muuten seurata kehittymistäsi, lisää altaaseesi nopeusmittari näyttämään vauhtiasi! Nopeusmittarin saa E-sarjan altaisiin. Hinta on 340 euroa.

Kannen kippi

Voit valita altaaseesi kannen kippimekanismin helpottamaan kannen käsittelyä ennen ja jälkeen uimisen. Kannen alla vesi pysyy aina lämpöisenä ja kippi pitää huolen siitä, että altaan käyttäminen on helppoa ja vaivatonta!

Kippivaihtoehdot: 

  • Uprite/ Prolift IV -kippimekanismi (ylin kuva)
  • Vacu Seal-kippimekanismi (2. ylin kuva)
  • Easy Slider- kippimekanismi (alin kuva)
  • CoverCradle/ Prolift III

Katso kippimekanismien esittelyvideo:

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja