Lisävarusteet

Suosituimmat lisävarusteet Endless-altaisiin

Laajan Endless-allasvalikoiman lisäksi tarjoamme myös kattavat lisävarusteet altaisiimme. Tutustu lisävarusteisiimme ja muokkaa Endless-altaasta omanlaisesti.

Vedenalainen juoksumatto

Kävele, hölkkää tai juokse Endless-altaassasi! Vedenalaisella juoksumatolla muutat Endless-altaasi monipuolisen vesikuntoharjoittelun kotikuntosaliksi.

Lisätiedot

Uimapeilit

Tee uimisesta hauskempaa ja tehokkaampaa! Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen uimapeilien avulla voit virtauksessa uidessasi samanaikaisesti valvoa jokaista uimavetoasi.

Lisätiedot

Uintivaljaat

Jokaiseen altaaseen saa lisävarusteena vartalon ympärille tulevan tuen, joka tasapainottaa uintia ja tukee asentoa. Sopii erityisen hyvin aloittelijoille sekä tekniikan treenaajille.

Vastusnauhat

Sopii erityisen hyvin lämmittelyyn sekä kehon lihasharjoitteluun. Voit treenata haluamallasi vastuksilla, sillä vastusnauhasetissä on 4,5 kg, 6,8kg sekä 9 kg:n painot. Voit lisätä voimaharjoitteluusi myös käsilättärit (vastukset) keski- ja ylävartalotreenaamiseen. Jalkojen ja keskivartalon voimaharjoitteluun voit lisävastuksena valita räpylät. Treenaa vedessä oma salitreenisi!

Voit lisätä soutulaitteen sekä vastusnauhat kaikkiin altaisiimme. Voit soutaa pelkällä soutulaitteella tai lisätä vielä vastusnauhat tehostamaan soutamista. Voit treenata altaassa myös pelkkien vastusnauhojen kanssa haluamallasi tavalla.

Fit@Home-sovellus

Hallitse Endless-allastasi mistä tahansa älylaitteesta. Fit@Home-sovelluksen avulla voit etukäteen ohjelmoida monipuolisia intervalliharjoituksia, hallita uimavirtausta ja juoksumatoa ynnä muuta.

Lisätiedot

Aqua Bike – vedenalainen kuntopyörä

Kevyt kuntopyörä, joka on suunniteltu nimenomaan vedenalaiseen käyttöön. Nauti lempeämmästä harjoittelusta, joka on kaikella tavalla vedessä yhtä tehokasta sekä painon pudotukseen että kunto- ja voimaharjoitteluun.

Lisätiedot

Bluetooth-äänentoistojärjestelmä

Lisää upean äänentoistojärjestelmä luomaan treenimotivaatiota tai luomaan rentouttavaa tunnelmaa treenin jälkeen. Järjestelmä sisältää 8 kaiutinta sekä subwooferin.

Etäohjaus

Voit asentaa altaaseesi helposti etäohjauksen, jonka avulla voi säätää altaasi lämpötilaa, valoja sekä suuttimia millä tahansa wifi-laitteella.

Nopeusmittari

Jos treenaat tosissasi tai haluat muuten seurata kehittymistäsi, lisää altaaseesi nopeusmittari näyttämään vauhtiasi!

Kannen kippi

Voit valita altaaseesi kannen kippimekanismin helpottamaan kannen käsittelyä ennen ja jälkeen uimisen. Kannen alla vesi pysyy aina lämpöisenä, ja kippi pitää huolen siitä, että altaan käyttäminen on helppoa ja vaivatonta!

Muuta uima-altaasi Endless-altaaksi

Liian monelle uintiharjoittelu omassa uima-altaassa tarkoittaa muutamaa vetoa ja käännöstä, yhä uudelleen. Fastlane tuottaa tasaisen, hiljaisen ja tehokkaan virtauksen, joka sopii erinomaisesti mihin tahansa uima-altaaseen.

Fastlane

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja