E500

Vedenalaista vesiharjoittelua ja luksusta

E500 Endless Pools fitness-allas (4,58 m) tarjoaa ihanteellisen ympäristön koko vartalon kuntoharjoitteluun omassa kodissa. E500-altaan virtaus on täysin portaattomasti säädettävissä joka tasolle, aina vanhuksista huippu-urheilijoihin. Sulavan virtauksen ansioista voit helposti harjoittaa paikallaan uimista. Leveä ja syvä virtaus lisää myös vastusta erilaisiin vesikuntoiluharjoitteisiin.

Lisäämällä altaaseen vedenalaisen juoksumaton pääset harjoittamaan altaassa kävelyä ja hölkkäämistä (saatavissa 1,48 m syvään malliin). Vesijuoksussa kulutat ilman turhaa jäsenten rasitusta saman verran kaloreita kuin kuivalla maalla. Erinomainen tapa harjoitella, mikäli kärsit nivel- tai rasitusvammoista tai haluat välttää niiden muodostumista.

Harjoittelun jälkeen voit rentoutua altaan hoitavissa vesihieronnoissa. Jokainen istuin on ergonomisesti muotoiltu ja jokaisella istuimella on omanlaiset hieronnat. Valitse itsellesi mieluisin paikka tai vaihtele paikkoja ja hoida kehoa kokonaisvaltaisesti.

Kestävä E500-fitnessallas on varustettu teräsrungolla, tyylikkään modernilla muotoilulla ja huoltovapaalla julkisivulla. Valitsemalla altaasta syvemmän mallin tai lisäämällä altaaseen vedenalaisen juoksumaton, voit muokata altaasta omanlaisesi.

Varaa testiaikasi

Värivaihtoehdot

Ulkopanelointi


Grey Oak


Dark Mocha

Allaskuori


Ice Grey


Alpine White

Tekniset tiedot

E500 Endless Pools® -fitnessallas, 147 cm vastavirtaus

E500 Endless Pools® -fitnessallas, 147 cm vastavirtaus ja juoksumatto

E500 Endless Pools® -fitnessallas, 132 cm vastavirtaus

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.U3 == '' ? (rivi.U == '' ? rivi.UJ : rivi.U) : rivi.U3 }}
{{ rivi.U == '' ? rivi.UJ : rivi.U }}
{{ rivi.UJ }}

* sis. veden ja 10 henkilöä (80 kg/hlö)

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekniset tiedot, värit ja pintamateriaalit muutettavissa ilman erillistä ilmoitusta.

Tässä altaassa voit

  • Uida

  • Juosta

  • Pyöräillä

  • Soutaa

  • Harjoitella vastusnauhoilla

  • Nauttia hieronnasta

  • Rentoutua

Tutustu lisävarusteisiin

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja