X200

Tehokkaita tuloksia ja paljon iloa kompaktissa altaassa

3,7 m pitkä X200 SwimCross-fitnessallas on pienin Endless pools-mallimme. X200 tarjoaa kuntoharjoittelua koko vartalolle sekä myös paljon muuta iloa kompaktissa paketissa.

X200-fitnessaltaan ominaisuuksiin kuuluu täysin uusi neljällä suuttimella varustettu vastavirtaus. Käytettäessä vastavirtaa yhdessä uimavastusnarun kanssa, saat kevyesti rasitusta lisäävän vastuksen nautinnolliseen ja miellyttävään kokovartaloharjoitteluun.

Harjoittelun jälkeen voit nauttia hoitavista vesihieronnoista. Jokainen ergonomisesti muotoiltu hierontaistuin sisältää ainutlaatuiset hierontasuuttimet. Valitse sinulle paras hierontapaikka tai paikkaa vaihtamalla saat rentoutusta koko keholle.

X200-fitnessallas tarjoaa käytännöllisyyttä ja kauneutta silmälle. Teräsrunkoinen julkisivu tarjoaa modernin virtaviivaista muotoilua. Hoitovapaa julkisivu on valmistettu kestävistä huippuluokan materiaaleista.

Voit muokata altaasta omanlaisesti valitsemalla altaaseesi lisävarusteena uimapeilin uimatekniikan seurantaan tai 8-kaiuttimella ja Bluetooth-yhteydellä varustetun musiikkisoittimen.

Varaa testiaikasi

Värivaihtoehdot

Ulkopanelointi


Grey Oak


Dark Mocha

Allaskuori


Ice Grey


Alpine White

Tekniset tiedot

X200 Swim Cross™ -fitnessallas

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.U }}

* sis. veden ja 10 henkilöä (80 kg/hlö)

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekniset tiedot, värit ja pintamateriaalit muutettavissa ilman erillistä ilmoitusta.

Tässä altaassa voit

  • Uida

  • Pyöräillä

  • Soutaa

  • Harjoitella vastusnauhoilla

  • Nauttia hieronnasta

  • Rentoutua

Tutustu lisävarusteisiin

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja