X2000

Kaksi allasta yhdessä – monipuolisempaa yhdessä oloa!

X2000 on 6,1 m kaksiosainen fitnessallas, joka mahdollistaa uima- ja kuntoharjoittelun sekä rentoutumisen ja vesihieronnan suuremmallekin porukalle.

X2000 koostuu kahdesta allasosasta, joissa molemmissa on erikseen säädettävä lämpötila:

Fitness-puoli, jossa on neljällä suuttimella varustettu vastavirta uimista varten. 3 suutinta on yläpuolella, joiden alla on yksi suurempi suutin. Voit säätää veden lämpötilan uintiharjoitteluun miellyttävään 28-asteeseen. X2000-allas on syvin SwinCross-altaamme (1,48 m) ja tarjoaa parhaat edellytykset kuntoharjoitteluun.

Spa-puoli, jossa voit rentoutua haluamasi asteisessa, jopa 40-asteisessa vedessä. Neljä ergonomisesti muotoiltua istuinta ja 34 hierontasuutinta tarjoavat ainutlaatuiset ominaisuudet koko kehon hoitamiseen!

Fitness-allas on varustettu tartuntakahvoilla, joista saat tukea ja joihin voit kiinnittää kuntoharjoittelun lisävarusteita. 4,57 m pitkä fitnessallas tarjoaa reilusti tilaa koko perheen aktiviteetteihin. SwimCross-vastavirtaus tarjoaa laadukkailla suuttimilla varustetun sulavan ja portaattomasti säädettävän vastavirtauksen.

X2000-altaan luontoystävällinen UV-puhdistuksesta ja CD-otsonoinnista koostuva puhdistussysteemi auttaa pitämään veden kristallinkirkkaana hyvin pienellä kloorimäärällä. Spa-puolen CD-otsonointi ja suodatinpumppu auttavat pitämään veden kristallin kirkkaana.

Varaa testiaikasi

Värivaihtoehdot

Ulkopanelointi


Grey Oak


Dark Mocha

Allaskuori


Ice Grey


Alpine White

Tekniset tiedot

X2000 Swim Cross™ -fitnessallas

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.U }}

Spa-puoli

Uima-puoli

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.SPA }}
{{ rivi.UIMA }}

* sis. veden ja 10 henkilöä (80 kg/hlö)
**Muut sähkökomponentit mahdollisia

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekniset tiedot, värit ja pintamateriaalit muutettavissa ilman erillistä ilmoitusta.

Tässä altaassa voit

  • Uida

  • Pyöräillä

  • Soutaa

  • Harjoitella vastusnauhoilla

  • Nauttia hieronnasta

  • Rentoutua

Tutustu lisävarusteisiin

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja