X2000

Kaksi allasta yhdessä – monipuolisempaa yhdessä oloa!

X2000 on 6,1 m kaksiosainen fitnessallas, joka mahdollistaa uima- ja kuntoharjoittelun sekä rentoutumisen ja vesihieronnan suuremmallekin porukalle.

X2000 koostuu kahdesta allasosasta, joissa molemmissa on erikseen säädettävä lämpötila:

Fitness-puoli, jossa on viidellä suuttimella varustettu vastavirta uimista varten. Voit säätää veden lämpötilan uintiharjoitteluun miellyttävään 28-asteeseen. X2000-allas on syvin SwinCross-altaamme (1,48 m) ja tarjoaa parhaat edellytykset kuntoharjoitteluun.

Spa-puoli, jossa voit rentoutua haluamasi asteisessa, jopa 40-asteisessa vedessä. Neljä ergonomisesti muotoiltua istuinta ja 34 hierontasuutinta tarjoavat ainutlaatuiset ominaisuudet koko kehon hoitamiseen!

Fitness-allas on varustettu tartuntakahvoilla, joista saat tukea ja joihin voit kiinnittää kuntoharjoittelun lisävarusteita. 4,57 m pitkä fitnessallas tarjoaa reilusti tilaa koko perheen aktiviteetteihin. SwimCross-vastavirtaus tarjoaa laadukkailla suuttimilla varustetun sulavan ja portaattomasti säädettävän vastavirtauksen.

X2000-altaan luontoystävällinen UV-puhdistuksesta ja CD-otsonoinnista koostuva puhdistussysteemi auttaa pitämään veden kristallinkirkkaana hyvin pienellä kloorimäärällä. Spa-puolen CD-otsonointi ja suodatinpumppu auttavat pitämään veden kristallin kirkkaana.

Värivaihtoehdot

Ulkopanelointi


Grey Oak


Dark Mocha

Allaskuori


Ice Grey


Alpine White

Tekniset tiedot

X2000 Swim Cross™ -fitnessallas

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.U }}

Spa-puoli

Uima-puoli

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.SPA }}
{{ rivi.UIMA }}

* sis. veden ja 10 henkilöä (80 kg/hlö)
**Muut sähkökomponentit mahdollisia

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekniset tiedot, värit ja pintamateriaalit muutettavissa ilman erillistä ilmoitusta.

Tässä altaassa voit

  • Uida

  • Pyöräillä

  • Soutaa

  • Harjoitella vastusnauhoilla

  • Nauttia hieronnasta

  • Rentoutua

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.