R500

Enemmän on parempi

RecSport®-vastavirta-altaassa saa nauttia veden kaikista ominaisuuksista. Siihen sisältyvät treenialue, miellyttävät hierontaistuimet sekä korotettu lasten leikkeihin soveltuva alue (75 cm syvä). R500 on enemmän.

R500-vastavirta-altaassa voit harjoittaa paikallaan uimista, vesikuntoilua, rentoutua vesihieronnoissa ja nauttia perheen yhteisestä ajasta. Lähes metrin pidempi R500 tarjoaa paremmat puitteet uimiseen ja urheiluun kuin malliston pienin R200-vastavirta-allas.

Tasaisessa ja säädettävässä RecSport-uimavirtauksessa voit mukavasti harjoittaa paikallaan uimista ja halutessasi lisätä vesiharjoitusten vastusta kolmen uimasuuttimen avulla.

Uinnin tai vesikuntoharjoitteiden jälkeen voit rentoutua viiden hierontaistuimen ja 27 hierontasuuttimen rentouttavissa selkä- ja jalkahieronnoissa. Vastakaisten hierontaistuimien väliin jäävä 75 cm syvä tila on erinomainen paikka lasten leikeille. R500-vastavirta-allas tarjoaa mukavasti tilat 10 aikuisen viihtymiseen.

R500 tarjoaa kaikki välttämättömät Endless Pools -fitnessaltaiden ominaisuudet tartuntakahvoista kestävään rakenteeseen ja tyylikkäseen, eristettyyn julkisivuun.

R500-vastavirta-allas tarjoaa kaikki tarvittavat puitteet kuntoiluun, rentoutumiseen ja koko perheen hauskanpitoon edulliseen hintaan.

Varaa testiaikasi

Värivaihtoehdot


Grey Oak


Dark Mocha


Ice Grey


Alpine White

Tekniset tiedot

R500 RecSport® -vastavirta-allas

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.U }}

* Täytetyn altaan painoon on laskettu mukaan vesi jakymmenen 80 kg painavaa aikuista
**Muut sähköiset konfiguraatiot ovat mahdollisia

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekniset tiedot, värit ja pintamateriaalit muutettavissa ilman erillistä ilmoitusta.

Tässä altaassa voit

  • Uida

  • Pyöräillä

  • Soutaa

  • Harjoitella vastusnauhoilla

  • Nauttia hieronnasta

  • Rentoutua

Tutustu lisävarusteisiin

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja