E700

Suurin Endless Pools -altaiden uimatila

E700 Endless Pools -fitnessallas tarjoaa enemmän tilaa uimiseen ja koko kehon kuntoharjoitteluun. Endless Poolsin patentoima vastavirtaus on E700-altaassa vakiona, joten saat nauttia markkinoiden parhaasta vastavirtaan uimisesta.

Endless Pools -altaan vastavirtaus on portaattomasti säädettävissä joka tasolle, aina lasten tarpeista triathlonisteihin. Tilava virtaus soveltuu paikallaan uimisesta voimakkaampaa vastusta vaativampiin vesiharjoituksiin.

Lisäämällä altaaseen vedenalaisen juoksumaton, pääset harjoittamaan altaassa kävelyä ja hölkkäämistä (saatavissa 1,48 m syvään malliin). Vesijuoksussa kulutat ilman turhaa jäsenten rasitusta saman verran kaloreita kuin kuivalla maalla. Erinomainen tapa harjoitella, mikäli kärsit nivel- tai rasitusvammoista tai haluat välttää niiden muodostumista.

Rankan treenin jälkeen voit rentoutua tehokkailla suuttimilla varustetuilla hierontaistuimilla. Lisäämällä hierontatehoa saat virkistävän aamuherätyksen! Jokainen istuin on ergonomisesti muotoiltu ja jokaisella istuimella on omanlaiset hieronnat. Valitse itsellesi mieluisin paikka tai vaihtele paikkoja ja hoida kehoa kokonaisvaltaisesti.

Kestävä E700-fitnessallas on varustettu teräsrungolla, tyylikkään modernilla muotoilulla ja huoltovapaalla julkisivulla. Valitsemalla altaasta syvemmän mallin tai lisäämällä altaaseen vedenalaisen juoksumaton, voit muokata altaasta omanlaisesi.

Varaa testiaikasi

Värivaihtoehdot

Ulkopanelointi


Grey Oak


Dark Mocha

Allaskuori


Ice Grey


Alpine White

Tekniset tiedot

E700 Endless Pools® -fitnessallas, 147 cm vastavirtaus

E700 Endless Pools® -fitnessallas, 147 cm vastavirtaus ja juoksumatto

E700 Endless Pools® -fitnessallas, 132 cm vastavirtaus

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.U3 == '' ? rivi.UJ : rivi.U3 }}
{{ rivi.U == '' ? rivi.UJ : rivi.U }}
{{ rivi.UJ }}

* sis. veden ja 10 henkilöä (80 kg/hlö)

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekniset tiedot, värit ja pintamateriaalit muutettavissa ilman erillistä ilmoitusta.

Tässä altaassa voit

  • Uida

  • Juosta

  • Pyöräillä

  • Soutaa

  • Harjoitella vastusnauhoilla

  • Nauttia hieronnasta

  • Rentoutua

Tutustu lisävarusteisiin

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja