R200

Kuntoilu ei aina ole fyysistä

Hyvinvointi on paljon muutakin kuin vain kuntoilua. Se on aikaa perheelle, itselle ja rentoutumiseen. R200-vastavirta-allas tarjoaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia.

R200-vastavirta-altaassa voit harjoittaa paikallaan uimista, vesikuntoilua, rentoutua vesihieronnoissa ja nauttia perheen yhteisestä ajasta Endless-malliston edullisimpaan hintaan.

Tasaisessa ja säädettävässä RecSport-uimavirtauksessa voit mukavasti harjoittaa paikallaan uimista ja halutessasi lisätä vesiharjoitusten vastusta kolmen uimasuuttimen avulla.

Uinnin tai vesikuntoharjoitteiden jälkeen voit rentoutua viiden hierontaistuimen ja 27 hierontasuuttimen rentouttavissa selkä- ja jalkahieronnoissa. Vastakaisten hierontaistuimien väliin jäävä 76 syvä tila on erinomainen paikka lasten leikeille. R200-vastavirta-allas tarjoaa mukavasti tilat 10 aikuisen viihtymiseen.

R200 tarjoaa kaikki välttämättömät Endless Pools -fitnessaltaiden ominaisuudet tartuntakahvoista kestävään rakenteeseen ja tyylikkäseen, eristettyyn julkisivuun.

R200-vastavirta-allas tarjoaa kaikki tarvittavat puitteet kuntoiluun, rentoutumiseen ja koko perheen hauskanpitoon edullisimpaan hintaan.

Värivaihtoehdot

Ulkopanelointi


Grey Oak


Dark Mocha

Allaskuori


Ice Grey


Alpine White

Tekniset tiedot

R200 RecSport™ -virkistysjärjestelmä

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.U }}

* sis. veden ja 10 henkilöä (80 kg/hlö)

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekniset tiedot, värit ja pintamateriaalit muutettavissa ilman erillistä ilmoitusta.

Tässä altaassa voit

  • Uida

  • Pyöräillä

  • Soutaa

  • Harjoitella vastusnauhoilla

  • Nauttia hieronnasta

  • Rentoutua

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.