R200

Kuntoilu ei aina ole fyysistä

Hyvinvointi on paljon muutakin kuin vain kuntoilua. Se on aikaa perheelle, itselle ja rentoutumiseen. R200-vastavirta-allas tarjoaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia.

R200-vastavirta-altaassa voit harjoittaa paikallaan uimista, vesikuntoilua, rentoutua vesihieronnoissa ja nauttia perheen yhteisestä ajasta Endless-malliston edullisimpaan hintaan.

Tasaisessa ja säädettävässä RecSport-uimavirtauksessa voit mukavasti harjoittaa paikallaan uimista ja halutessasi lisätä vesiharjoitusten vastusta kolmen uimasuuttimen avulla.

Uinnin tai vesikuntoharjoitteiden jälkeen voit rentoutua viiden hierontaistuimen ja 27 hierontasuuttimen rentouttavissa selkä- ja jalkahieronnoissa. Vastakaisten hierontaistuimien väliin jäävä 76 syvä tila on erinomainen paikka lasten leikeille. R200-vastavirta-allas tarjoaa mukavasti tilat 10 aikuisen viihtymiseen.

R200 tarjoaa kaikki välttämättömät Endless Pools -fitnessaltaiden ominaisuudet tartuntakahvoista kestävään rakenteeseen ja tyylikkäseen, eristettyyn julkisivuun.

R200-vastavirta-allas tarjoaa kaikki tarvittavat puitteet kuntoiluun, rentoutumiseen ja koko perheen hauskanpitoon edullisimpaan hintaan.

Varaa testiaikasi

Värivaihtoehdot

Ulkopanelointi


Grey Oak


Dark Mocha

Allaskuori


Ice Grey


Alpine White

Tekniset tiedot

R200 RecSport™ -virkistysjärjestelmä

{{ rivi.Arvo }}
{{ rivi.U }}

* sis. veden ja 10 henkilöä (80 kg/hlö)

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekniset tiedot, värit ja pintamateriaalit muutettavissa ilman erillistä ilmoitusta.

Tässä altaassa voit

  • Uida

  • Pyöräillä

  • Soutaa

  • Harjoitella vastusnauhoilla

  • Nauttia hieronnasta

  • Rentoutua

Tutustu lisävarusteisiin

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja