Aqua Bike – vedenalainen kuntopyörä

Pyöräile vedessä Endless-altaassasi

Kevyt Aqua Bike -kuntopyörän avulla saat yhtä tehokasta harjoittelua kuin tavallisessa kuntopyöräilyssä, mutta Aqua Biken avulla harjoittelu on hellävaraisempaa kehollesi. Polta kaloreita ja harjoita sydäntäsi minimaalisella nivelten kuormituksella. Vesipyöräilyssä saat 360-asteen vastuksen voimaharjoitteluun ja nopeampaan palautumiseen.

Aqua Bike -vesikuntopyörä tarjoaa älykkäät, ergonomiset ominaisuudet pitkäkestoiseen kuntoharjoitteluun ja haskanpitoon:

  • Kevyt rakenne helpottaa pyörän siirtämistä altaaseen ja altaasta pois
  • Vankka runko ja vakaat silikonijalat tekevät pyöräilystä turvallista myös seistessä
  • Pehmustetut polkimet ovat miellyttävät paljaille jaloille
  • 5 säätömahdollisuutta (jalat, istuin ja ohjaustangot)
  • Nopea tyhjennys
  • Silikonipyörät suojaavat altaan sisustaa

Vesikuntopyörässä ei ole erillisiä nopeusasetuksia, joten saat lisättyä vastusta polkemalla nopeammin. Ideaalinen harjoitustapa alhaisen ja keskitason intensiteetin harjoituksiin. Haastavampaa harjoitusta varten voit asettaa pyörän Endless Pools -uimavirtauksen eteen. Voit myös suorittaa täyden triathlonin kotialtaassasi uimalla vastavirrassa, pyöräilemällä vesikuntopyörällä sekä juoksemalla vedenalaisella juoksumatolla. Aqua Bike painaa vain 9,5 kg ja sen viisiosainen runko on asennettavissa vain muutamassa minuutissa.

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja