Fit@Home – sovellus

Vie harjoittelusi seuraavalle tasolle Fit@Home-sovelluksella
(AppStore & Google Play)

Fit@Home tarjoaa monipuoliset ominaisuudet:

  • ohjelmoi uinti/juoksu helposti manuaalisen ohjaustilan avulla
  • valvo harjoitteluasi helposti luettavalta näytöltä
  • luo ja tallenna edistyneempiä harjoitteita säädettävillä aika- ja tahtiväleillä
  • video-ohjeet perustoimintojen, asetusten, uimavirtauksen, juoksumaton ja harjoitusten säätämiseen

Fit@Home-sovelluksen avulla voit hallita Endless-allastasi millä tahansa älylaitteella. Sovellus toimii laitteen älynäyttönä mahdollistaen sinun nähdä uintisi nopeuden ja keston samaan aikaan kun olet altaassa. Uimavirtauksen ja/tai juoksumaton nopeus ja kesto on helposti säädettävissä.

Korkean intensiteetin intervalliharjoittelu (HIIT)

Lukuisten julkaistujen tutkimusten mukaan korkean intensiteetin intervalliharjoittelu (High Intensity Interval Training) on nopea tapa saavuttaa terveydellisiä ja suoritustasollisia hyötyjä. Fit@Home-sovelluksella voit ohjelmoida oman HIIT-harjoittelusi!

Ostaessasi Fit@Home-paketin, Endless-altaasi konfiguroidaan valmiiksi Wi-Fi-yhteensopivaksi. Lataa vain Endless Pools Fit@Home-sovellus älylaitteellesi, yhdistä laite Wi-Fi-verkkoosi ja nauti altaastasi!

Tule myymäläämme testaamaan Endless Pools® -fitness-allasta

Endless Pools -fitnessallas on paljon enemmän kuin vastavirta-allas. Endless Pools -fitnessaltaan avulla voit uida, vesijuosta, soutaa, harjoitella, leikkiä sekä rentoutua ja viihtyä. Se on kokonaisvaltainen, tehokas ja hauska ratkaisu kuntoiluun yksin, perheen tai ystävien kesken.

Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja
Varaa testiaikasi
Kysy lisätietoja